Get Adobe Flash player


Certificaat geschillencommissie

SamSam heeft van de Geschillencommissie Kinderopvang en Peuterspeelzalen het certificaat “Samen werken aan kwaliteit 2021” ontvangen. Hiermee verklaart de commissie dat er in 2021 tegen onze organisatie geen geschillen zijn ingediend bij de Geschillencommissie.

Kwaliteitsmerk Groene Kinderopvang

130106-logo-kwaliteitsmerk-groene-kinderopvang-jpegStichting Groen Cement helpt om de kinderopvang te “vergroenen”. SamSam heeft ervoor gekozen om natuurbeleving en buiten spelen als pedagogische doelstelling op te nemen in het pedagogische beleid omdat we het een essentieel onderdeel vinden voor een gezonde ontwikkeling van kinderen. Kinderen zijn de volwassenen van morgen en natuur is de basis van ons bestaan. Sinds 2016 zijn wij geslaagd voor de toetsing van het Groen Cement Kwaliteitsmerk. Daar zijn wij trots op en alle medewerkers van SamSam werken mee aan de doelstellingen van dit Kwaliteitsmerk.

Kinderopvang awards

Bij de kinderopvang awards laten ouders weten wat ze van de kwaliteit van onze dienstverlening vinden. Ouders beoordelen ons op  ons beleid, locatie, medewerkers, informatie en veiligheid.

Uitspraken van ouders in het tevredenheidsonderzoekkinderopvang-awards
– Zeer zeer goed. Erg vriendelijke medewerkers en erg bekwaam en betrokken . daarnaast is de kinderopvang erg creatief en zeer uitdagend voor de kinderen.
– Heel fijn! Betrokken en professionele medewerkers. Als er iets is wordt het meteen opgepakt. Een voordeel is voor mijn zoontje dat ze een geweldige buitenspeelplaats hebben waar ze als het even kan 2 x per dag spelen. Daarnaast past de biologische en vegetarische voeding helemaal bij onze levensstijl
– Een zeer prettige opvang met vriendelijke en bekwame leidsters. Het gebouw en de omgeving is fantastisch, een zeer rijke pedagogische omgeving waar altijd iets te ontdekken is. Het gebruik van natuurlijke materialen is zeer creatief en positief voor de ontwikkeling van de kinderen.
– Fijne combinatie van professioneel en hartelijk. Onze dochter voelde zich vanaf het eerste moment thuis.
– Goed, het is een organisatie die nadenkt over de diensten die ze aanbieden. Ze werken met goed geschoolde mensen die ook gevoel hebben voor hun vak en daardoor benaderbaar en liefdevol zijn voor de kinderen en hun ouders
– Heel erg betrokken en enthousiaste medewerkers. Veel leuke activiteiten, zowel op het gebied van cultuur als in de natuur. Of gewoon lekker buitenspelen. Het vegetarische, suikervrije beleid leidt tot een goede basis voor een leven lang gezond eten en drinken. Wij zijn zeer blij met SamSam.
– Sam sam is een uiterst gezellige kinderopvang. Er wordt veel buiten gespeeld, nagedacht over dagactiviteiten, goed gecommuniceerd naar ons als ouders. Mijn dochter kijkt elke dag er naar uit om te gaan!