Get Adobe Flash player


Snoezelruimte

Onze snoezelruimte is ingericht voor de allerkleinste baby’s zodat ze in huiselijke sfeer hun eigen dagritme kunnen volgen en rustig aan het kinderdagverblijf en andere kinderen en volwassenen kunnen wennen. In de snoezelruimte zijn diverse aanwezige elementen aanwezig, zoals een licht/water unit, zachte matten, spiegels en een sterrenhemel.

Babygroepen

Onze babygroepen zijn ingericht voor kinderen tussen de 6 a 7 maanden en 2,5 jaar. Er is hierbij rekening gehouden met liggende, kruipende en lopende bay’s. De hoeken zijn zo ingericht dat kinderen met diverse materialen kunnen spelen. We kiezen voor natuurlijk spelmateriaal en ontdekmateriaal. Bij SamSam zitten de kinderen aan een lage tafel. Kinderen zijn op deze manier in staat hun zelfstandigheid te vergroten.

Peutergroep

Onze peutergroepen zijn ingericht voor kinderen tussen 2 en 4 jaar. Er zijn uitdagende hoeken gemaakt waarin kinderen zelfstandig kunnen spelen. De materialen die we kiezen bij SamSam zijn natuurlijke materialen en ontdekmateriaal. We hebben een natuurlijke inrichting met rustige kleuren en meubels van echte boomstammen. Er is een groot prikbord aanwezig waarop het thema uitgebreid te zien is. Op de peutergroepen zijn veel werkjes van de kinderen te zien. Het eindresultaat telt daarbij niet als doel, maar het proces,

inrichting